Mellia Resort 1

Mellia Resort 1

Местоположение

с. Равда

Брой апартаменти

50

Етап на застрояване

Акт 16

Свободни апартаменти

100 % разпродаден

Комплексът “Mellai Resort 1” (затворен тип) е разположен в централната част на с. Равда, на 150 метра от плажа и на 50 метра от кметството и пощата. Сградата се намира на тихо и спокойно място, с изградена инфраструктура с всички удобства и места за забавление като нощни клубове и ресторанти, магазини от всякакво естество и увеселителен парк за деца и възрастни – това е мечтата на всеки, който реши да си купи втори дом на българското черноморие.

 

Комплексът предлага:

Плувен басейн с удобни шезлонги;

Кафе-ресторант;

Прекрасна градина;

Безплатен паркинг;

24-часова охрана и видеонаблюдение;

Организираната поддръжка на общите части и зелените площи;

Пълно обслужване по управлението на имота и отдаване под наем;

 

Екологично чист плаж, красив въздух и благоприятните атмосферни условия за района са гаранция за една спокойна и пълноценна семейна почивка.

с. Равда се намира на 28 км. от Бургас и на 20 км от международното летище Бургас, и на практика е свързана с най-признатите ни курорти: град Несебър и курортен комплекс „Слънчев бряг“.

 

Архитектурно изпълнение

Сградата е разположена върху парцел земя с площ от 2700 кв. м. Застроена площ на парцела е 382 кв. м., а останалата част е предвидена за озеленяване и паркоместа за автомобили. Разгърнатата застроена площ от 1200 кв. м. е на пет етажа, а предлаганите апартаменти и студия са с площ, варираща от 31 до 100 кв. м.

 

Строителство

Сградата е монолитна, изградена от естествени материали, с многопластова външна топло и шумоизолация, за облцовка на външните части се използва травертин. Вратите и дограмата са с термомост. Апартаментите си изпълнени до ключ с напълно завършени бани с всички необходими аксесоари. Всеки апартамент е с климатик. Външните врати са блиндирани, а вътрешните от MDF, подовите настилки – от ламинат и гранитогрес, при желание на клиента.
Етап на стоителство: завъшен!