За нас

Кои сме ние?

Принципите, на които е основана нашата компания са: комфорт, безопасност и красота. Ние строим само с качествени и естествени материали, а нашата цел са доволните клиенти.

Нашите сгради се радват на голям интерес, тъй като строителна компания „Мелия Груп“ предлага красиви и просторни апартаменти в сгради с изключителна архитектура. Районите на нашите сгради са с богато озеленяване и много грижи за децата. Това е донесло на фирмата награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн в България и в чужбина.

Ние се стремим да продължаваме нашето развитие и да се усъвършенстваме още повече в сферата на строителните технологии. За нашите сгради използваме само естествени материали – травертин, ковано желязо, австрийски тухли „Венербергер“. Никъде в нашите сгради не се използва гипсокартон, като дори вътрешните стени се изграждат с тубозолна мазилка под налягане.

Компанията ни работи в сферата на строителството от 2006 година и за това време успяхме да станем водеща фирма на пазара. Това се дължи и на нашия професионален и опитен екип, който се е посветил на нуждите на нашите клиенти.

Стабилността и успеха на „Мелия Груп“ се дължи на факта, че работим само със собствен капитал, без заемни средства и чужди капитали. Член сме на Българската Инвестиционно-Строителна Асоциация (БИСА).

Нашите награди