ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И МНОГО ЗЕЛЕНИНА

Ние се стремим да използваме естествени материали за нашите сгради. По този начин можем да предложим строеж, който отговаря на всички стандарти за безопасност и в същото време предлага максимални топло и шумо изолация. Високото качество на изпълнение на отделните апартаменти, както и на общите части предлага един хармоничен стил, който създава усещане за изисканост и уют на цялата сграда. Използваме естествени природни материали като травертин, ковано желязо, австрийски тухли Porotherm – Wienerberger, вътрешна и външна дограма «PVC ALUPLAST – Германия» – 5 камерна система за по-добър изолационен капацитет (U-стойност 1,3), 2 двугнездови нива на запечатване и дълбочина от 70мм. Всичко това е част от нашата концепция за достъпни, комфортни и елитни апартаменти и сгради.

Районите около сградите са с богато озеленяване и много грижи за децата. Винаги се стремим да изграждаме специални кътове за децата, където те да се чувстват в безопасност и същевременно да разполагат с пространство за игри и забавления.

Външният дизайн на нашите сгради е изпълнен с професионализъм и стил, а поддръжката на сградите от нас ще Ви накара да се чувствате комфортно.

Търсиш апартамент?
Свържи се с нас за актуална оферта!